Restauracja Elia
„Elia” to restauracja powstała w 2018 roku. Celem pomysłodawców jest połączenie świeżych i regionalnych produktów z wysokiej jakości produktami kuchni śródziemnomorskiej.
Dzięki doświadczeniu i talentowi naszego szefa kuchni, mogą Państwo skosztować u nas ciekawych potraw dobrej jakości. Jest to idealne miejsce na rodzinny obiad, spotkanie w gronie znajomych lub romantyczny wieczór na tarasie przy lampce wina w otoczeniu zieleni i szumu potoku „Płomnica”. Nasi kucharze zadbają o to, aby potrawy zaspokoiły podniebienia wszystkich naszych gości, a kelnerzy zatroszczą się o Państwa dobry nastrój.
Od niedawna w naszej restauracji mogą Państwo skosztować pyszne steki, przyrządzone z najwyższej klasy sezonowanej wołowiny. Korzystamy z profesjonalnych urządzeń między innymi z szafy do sezonowania wołowiny marki Dry Ager.
Wszystkie produkty żywnościowe, zamówione na wynos pakujemy w hermetyczne opakowania Duniform. Ponadto w trosce o dbałość środowiska, wszystkie opakowania w naszej restauracji są z biodegradowalnego plastiku i innych materiałów biodegradowalnych.
Elia Górom! 🙂
Nasza restauracja serwuje jedzenie wyłącznie dla gości hotelowych.
Profil restauracji na Instagramie:
Profil restauracji na Facebooku: