Restauracja Elia

 

 

„Elia” to restauracja powstała w 2018 roku. Celem pomysłodawców jest połączenie świeżych i regionalnych produktów z wysokiej jakości produktami kuchni śródziemnomorskiej.

Dzięki  doświadczeniu i talentowi naszego szefa kuchni, mogą Państwo skosztować u nas ciekawych potraw dobrej jakości. Jest to idealne miejsce na rodzinny obiad, spotkanie w gronie znajomych lub romantyczny wieczór na tarasie przy lampce wina w otoczeniu zieleni i szumu potoku „Płomnica”. Nasi kucharze zadbają o to, aby potrawy zaspokoiły podniebienia wszystkich naszych gości,a kelnerzy zatroszczą się o Państwa dobry nastrój.

Od niedawna w naszej restauracji mogą Państwo skosztować pyszne steki,przyrządzone z najwyższej klasy sezonowanej wołowiny. Korzystamy z profesjonalnych urządzeń między innymi z szafy do sezonowania wołowiny marki Dry Ager.

Wszystkie produkty żywnościowe,zamówione na wynos pakujemy w hermetyczne opakowania Duniform. Ponadto w trosce o dbałość środowiska,wszystkie opakowania w naszej restauracji są z biodegradowalnego plastiku i innych materiałów biodegradowalnych.

Elia Górom! 🙂

Kuchnia Polska i Włoska w Restauracji Elia

Logo restauracji Elia w Karpaczu